arkadaşlar benim usta dağıtım birliğim polatlı\acıkır topçu birliği olarak belli oldu. burası hakkında bilgi verirseniz sevinirim. havası,izin,eğitim vs.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
arkadaşım mrb. memleketim polatlı benim. bende şu anda askerim izmirde ve şafağıma 3 gün kaldı bitirdik çok şükür darısı senin başına inşallah. polatlı topçu okulu türkiyede iki tane okuldan birisi yanılmıyosam ve en büyüğü. tümen eşitliğinde ve haliyle komutanıda tümgeneral. okul çok büyük. sürekli top ve füzelerle atış yapanlar, tatbikat alanları, çarşının içinde garnizonuyla baya büyük. eğitiminin biraz ağır olduğunu duydum. polatlının ankara yönünden gelirken girişte sağ tarafta bulunuyor hemen görürsün zaten. bir kere gezme fırsatım olmuştu ve hayran kalmıştım okula. umarım seninkide iyi ve güzel bi bölüme düşer rahat edersin. havası biraz serttir polatlının, önceleri su problemi vardı baya ama son zamanlarda düzeldi belediye sağolsun. şimdiden hayırlı tesrekeler.
dede cevap yazdığın için teşekkürler. benimde acemilik izmir-gaziemirdi. işallah dediğin gibi cümlemizin askerliği kazasız, belasız ve çabuk bir şekilde geçer. hayırlı teskereler.
rica ederim torun ne demek inşallah kazasız belasız bitirirsin vatani görevini. gaziemire çok gittik biz burda güzel bi yer. ama daha çok kuşadasına takıldık orası daha yakın. polatlı güzel yer takma kafana umarım rahat edersin. şimdiden hayırlı teskereler kardeşim.
acıkır adı üzerinde. Az obüs kullanmadık orada. Kışın çok soğuk olur eğer 3-5 nöbetine falan çıkarsan dikket et tüfek eline yapışmasın. Ben orada 287.dönem asteğmendim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.