Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1956
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NFS CARBON Video sorunu
O
19 yıl (78 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

slm
oyunu oynadım bıttı ama fark ettımkı oyunun movies klasorundekı cogu video oynatılmadı bunun sebebı ne olabılır bı bılgısı olan varmı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
19 yıl (18057 mesaj)
Yarbay

Türkçe yama kullanmıyorsan MOVIES klasöründeki dosyaların adlarının english_ntsc.vp6 ile bitmemesinden kaynaklanabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl (78 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

turkce yama kullanıyorum ingilizceye cevırıp denıyecegım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
19 yıl (18057 mesaj)
Yarbay

Türkçe yama kullanıyormuşsun da benim yaptığımı mı yoksa ilk çıkanı mı kullanıyorsun? İlk çıkanda video dosyaları gösterilmiyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl (78 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

baska bı sıteden bulmustum ama sımdı senın yaptıgını kurdum vıdeolar calıstı ozlemişim EA yı :D tesekkurler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.