Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
265
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Ülkenin asıl sorunları dururken her gün belediye haberleri
B
4 hafta (524 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Sabah kalkıyorum şu belediye operasyon akşam yatıyorum bu belediye operasyonu , en son Mansur Yavaş mitingde belediye aracı kullanmış diyorlardı yarın belediye helasini kullandı diye hapse atacaklar herhalde

Lan ülkenin çivisi çıkmış okulların çivisi çıkmış ramazanda zikir çektirmeye çalışmak yerine öğretmenin otoritesini geri verin bir güvenlik yada bir psikolog koyun okula önce yıl 2026 lan

Ekonominin çivisi çıkmış domates kilosu 250 TL ev araba vs çalışarak alamazsın zaten ülkenin gençleri her gün biz neden okula gidiyoruz ne olacak diyor

Yabancı yatırımcı yok Adalet adamına göre yargı siyasete karışmış para yok döviz yok

Ama her gün AKP ve belediyelere silkme operasyonu özlüyoruz , yandaş televizyonlarda 5 IQ bilirkişi eli çubuklu dayılar halkin beynini yikiyor yanlış bilgiler ile
Türkiye Cumhuriyeti resmi televozyonuna bakıyorsun AKP televizyonu gibi dakka başı AKP ve sayın başkanım haberleri

5-10 sene öncesine kadar başkanları istedi başkentte diye bütün arabaların beyaza boyandığı Türkmenistan'a gülüyorduk daha beteri olduk Türkmen elinde hiç değilse fatura bedava yiyecek bedava

Edit : Bu arada CHP beğeniyor muyum asla zaten bu başımıza gelenlerin en büyük sebeplerinden biriside Kılıçdaroğlu ve onun CHP'si şuan ki de yeterli değil bence

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother Tolga -- 19 Nisan 2026; 16:41:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarıdaki arkadaşı Gülistan Doku'da göremedik. Emir almamış daha yazmak için herhalde
Yoruma Git
7-Quaresma - 4 hafta +7
0
4 hafta (13109 mesaj)
Yüzbaşı

Bu muhalefetin siyaset bilmezliği işte... Yaptıkları tam AKP'nin işine gelen şey 1.5 yıldır siyaset konuşmayıp mahkeme kapılarında asker polis ile çatışan Bakanlarla kavga eden bir CHP yönetimi var sadece siyaset yapmak yerine.

Azcık siyaset bilseler tutuklanan belediye başkanlarına biz senin arkandayız ama partiden ayrıl bizide rahatlat partiyi rahatlat aklan gel demeleri lazım ve kendilerini ülke dünya siyasetine odaklamaları lazım.


Ama bizim muhalefet ne yapıyor. Herkese her şeye sahip çıkmaya her olayı her kişiyi savunmaya çalışıyor. Her tutuklanan için namusumuzdur diyor. Sütte leke vardır başkanımızda yok diyor. Yok hemen Demokrasi nöbeti diyorlar halkı sokağa çağırıyorlar veya miting yapmaya çalışıyorlar.


Akıl var mantık var 16 yaşında kıza mesajlar atan belediye başkanını neden savunmak zorunda mesela CHP'liler. Veya evli olduğu halde 4 tane metrsi olan bunları belediyeye doldurmuş olan usulsuz iş ve işlemler yapmış yok mallarını şöförünün üstüne geçirmiş Uşak belediye başkanı için neden halkı nöbete çağırırsın kadın kollarına bile mesaj attırırsın mesela. Aynı güç ihraç etmen lazım halen atamıyorlar ve atamıyacaklar bu gidişle.

Veya polis operasyon ile yakalamış işte Manavgattaki baklama kutularını neden savunursun her şey kabak gibi ortada. Yok elimizde görüntü var diye onu bile savunmaya çalıştılar ama olmuyor tutmuyor halka geçmiyor.

Veya Antalya yı mesela halk savunmıuyor veya İzmirde ki Kooparatif işini halk desteklemiyor biliyor oralarda bir şeyler var. Çünkü kendi aktif görevdeki İzmir büyükşehir belediye başkanın bile arkasında durmamış mahkemeye vermiş oradkai süreci.

mesela garip bir şekilde ben Tanju Özcan'a çok destek olur diyordum ama ona bile halk güvenmiyor sanki iddilar büyük çünkü. Orada da gene belediyede çalışan metres çıkıyor farklı sevgililer çıkıyor Anktaya da da sevgili işi var flan bunlar hep can sıkıcı. Tanju Özcan işinde 100 milyon TL kayıp deniyor haftalardır cevap yok. Kurban işi sıkıntılı flan.


CHP yönetimi azcık siyaset bilse ülkede 1000 den fazla belediye var 460 kadarı CHP'de zaten 15-20 belediye operasyon olsa ne olur olmasa ne olur. O belediyelerin çoğu gene CHP'de kaldı zaten belediye meclisinden toplasan 2-3 tanesi AKP'ye geçti ( Onlarda gene CHP'lerin AKP'ye geçmesi ile oldu. Az liderlik olsa partide onlarda gitmeyebilirdi. )

3 belediye için 1.5 yıldır silivriden veya mahkeme kapılarından siyaset ypamaya sürekli hakim savcı polis ile jandarma ile kavga eden bir CHP profili çiziyorlar. Yetmiyor miting yapıyoruz ayağına 105 miting olmuş bu kişileri savunmaya çalışarak partiyi ve seçmenlerini yoruyorlar sadece. Destekte yerlerde algı ile siyaset yapmaya çalışıyorlar.

Ülke gündemi ülke siyaseti ile ilgili ne plan ne program ne proje var ne halka inmek ne hakla ulaşmak var. Sürekli Silivride silivri yok adalet bakanıda adalet bakanı aynı alanlarda patinaj çekip duruyorlar. Normalde CHP'nin oylarının patlaması lazım bir haksızlık hukuksuzluk olsa ama giderek düşüyor. artık seçmende belediyelerde bir şeyler olduğuna inanıyor çünkü...



7
4 hafta (1597 mesaj)
Çavuş

Yukarıdaki arkadaşı Gülistan Doku'da göremedik. Emir almamış daha yazmak için herhalde



A
4 hafta (5070 mesaj)
Yüzbaşı

"Bu arada CHP beğeniyor muyum asla...." Buraya kadar aslında iyi gidiyordun ama işi algı yapmaya getirince tüm yazdıkların çöp oldu.



O
4 hafta (6598 mesaj)
Yarbay

EKOSİSTEM tarafından fonlanan Y-CHP OKTROLL tayfa yine algı operasyonuna başlamış.

ÇOK BASİT, ÇALMASINLAR



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
4 hafta (13830 mesaj)
Binbaşı

Ülkede yaşanan gerçek sorunlar umurlarında değil çünkü, yılan kendilerine dokunmadığı sürece bin yıl yaşasa dert etmezler



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.