Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
206
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İlk kez kedi
H
3 ay (4162 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba.

İlk defa kedi sahiplenmek istiyoruz. Ben eşim ve kızım 3 kişiyiz evde. Özellikle yavru olarak tekir yada sarman almak istiyoruz. Öncelikle tekir istiyoruz. Yavrudan alacağımız için nasıl tuvalet eğitimi vereceğiz falan hiç bilmiyoruz. Ve tüy sorunu. Kesinlikle sağda solda koltuklarda tüy olmaması lazım. Aile bireyleri olarak üçümüzde alerjik yapıdayız. Sırf bu tüy olayı yüzünden yıllardır bir kedi sahiplenemedik. Evimiz de ufak maalesef. Bilmiyorum bakabilirmiyiz? Kesinlikle oyuncu olması lazım. Ama yeri gelince de gelip karnımızda kucağımızda yatsın. Böyle bişey işte 😊 yorumlarınız nedir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 ay (5406 mesaj)
Binbaşı

Tekir kedi istediğiniz özelliklere uyuyor. Tüy dökme sıfır değil ama normal uzun tüylü sokak kedisinin 10da 1i. Oyuncudur ve gelir kucağında da yatar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 ay (328 mesaj)
Yüzbaşı

öncelikle tüyü kafaya takmamanızı öneririm. her kedi tüy döker. bunu kafaya takarsanız zorlanırsınız. benim iran kedim var çok uzun tüylü ve alerjim var. ama bir şekilde idare ediyoruz.

tekir kediler oldukça oyuncudur. sarman kedilerde yavruyken oyuncu büyüdükçe daha ağır başlı olurlar. çok sevecendirler. ikisi de kucak kedisi olmaya adaydır.

yavru alsanız bile kediler iç güdüsel olarak tuvaletleri geldiğinde yalnız kalacakları bir ortama geçip yeri tırmalamaya çalışırlar. ilk gün takip edip bu hareketi yaptıkları an alıp kuma koyulabilir. benim kedimde işe yaramıştı.

yada eve getirir getirmez ilk olarak kumuna koyun. evi tanımaya oradan başlarsa kumunu da kolayca bulur.

maması ve suyunu yan yana koymayın, arasında mesafe olsun. ek olarak tuvaleti de mama yediği yerden farklı bir odada olmasını önerilir. sonuçta biz insanlarda wc de yemek yemiyoruz :-)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.