Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
450
Tıklama
0
Öne Çıkarma
X1950GT ekran kartı cs oynatmıyor
D
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

öncelıkle herkese merhaba.
topiktede belirttiğim gibi x1950gt ekran kartım var. cs oynayacaz makıne frame atlamaya tutuk tutuk gıtmeye başlıyor. diğer oyunlarda sorunsuz hatta mukemmel oldugu halde bu oyunda yanı cs de hanı bıcak hılesı açan eziğler olurya aynı o şekılde ekran hareket edıyor . dewamlı ekran tutukluk yapıyor suratlı yer değişiyor anlamadım bi akıl verın lutfen.eskı yenı bırcok drıver yukledıgım halde netıce alamadım.
amd 5200 dual
msı anakart
2ghz ddr2

makınenın ana özellıklerı bu . lutfen yardım



G
17 yıl
Yarbay

İnternetten oynarken oluyorsa Sxe'den dolayı olabilir. Acayip düşürüyor FPS'yi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yok oyle değil antıcheatıng programlatrından bır sorunum yoktur. tamamen kartın kendısınden kaynaklanan bır sorun bu. cs yı acıp ilk 20 dakkadan sonra oyun durakasaya duraksaya hareket etmeye başlıyor. bir anda 1km iler oluyorum sankı o duraksamalrın hıncını alırrcasına zıplamış oluyor ileriye . dedıgım gıbı diğer oyunlar hıc bır sorunum yok ama CS ne yazıkkı oynanmıyor bu pc de


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
17 yıl
Yüzbaşı

hayır arkadasım yanılıyorsun ekran kartı cs oynatmıyor dıye bısı olamaz senın wındows unda sorun olabılır bırde cs yı sılıp tekrar kurmayı denersen ıyı olur yınede olmazsa format at garantı verıyorum duzelıcek!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yenıden cs kurmak yenıden pc ye formatlayıp kurmak herşeyı yaptım ama ekran kartı dingil çıktı .ince ayarla ne ıle çözebılen vamrı dıye bu topiği açtım. yınede sağolun.
tekrar edıyorum kart cs de benı bıktırdı resmen kartı kırıp orta model bi ekran kartı alıp sorunsuzca cs oynamak ıstıyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.