Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
273
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem İadesinde Kargo Ücreti
A
3 ay (11293 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Veganet aboneliğimi fiyat artışından dolayı iptal ettim. Fiber altyapı olduğu için modem ve ont cihazını iade etmem gerekiyor. Bana göndermiş oldukları bilgilendirme mesajında gönderici ödemeli olarak göndermem yazılmış. Bu durum yasal mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 ay (203 mesaj)
Çavuş

Hayır öyle bi dava yok. Alıcı ödemeli olacak. Karşı ödemeli gönderin kabul etmezlerse geri göndersinler. Benzer olayı 2021'de yaşamıştım paşa paşa gönderdiğim kargoyu teslim aldılar.



A
3 ay (2624 mesaj)
Binbaşı

Benim arkadasim comnete karsi odeme gondermisti onlarda almisti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.