İyi günler arkadaşlar 6 ay önce evime taşındım ve Türknet kullanıyordum 15 gün önce internette kopma yaşadım ve bir daha internet gelmedi çözümde sağlanmadığı için bugün iptal ettirdim. ISS önerilerinize açığım. Ev İstanbul/Ataşehirde TürkTelekom 1000mbps fiber altyapısına sahip.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hiç sorun yaşamadım 6 ayda bir kere internet kopmadi sadece kampanyada gösterilen fiyat ile faturada gelen farklı neden diye sordum buradan belirteyim Türk Telekom kampanyalı fiyatları yalan KDV ÖTV zart zurt ekleyip duruyorlar ama internet sorunsuz Süper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 24 Temmuz 2025; 12:39:15 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.