3 yıldır kullandığım hp compaq nx7010'un klavyesinde "e" tuşuna basınca dosya gezgini "r" tuşuna basınca program çalıştır çıkıyor diğer bazı tuşlarda da benzer sorunlar var ancak shift tuşuyla birlikte bu harfleri kullanınca düzgün olarak yazabiliyorum.sanal klavyeyi kullandığım zamanda aynı sorun oluyor. Böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Windows tuşunu kontrol edin takılı klaıyo olabilir yada sıvı teması olmuştur kısa devreye neden oluyodur tuşu söküp durumu gözlemleyin altını iyice temizleyin ama tuşu sökerken dikkatli olun yoksa kırılır ve tuş elinizde kalır
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.