Arkadaslar elimde vista ultemate cd si var ama driverlerini bulamiyorum.Bilen birileri varsa lutfen linkleri versinler yardimci olsunlar. NOT : Toshiba A100-912 Toshibanin kendi sitesinde bir den fazla driverlerini bulamadigim icin boyle bir yolabasvurdum.Ekran, ses vs cikiyor ama gerisi yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bildigin gibi bu laptoplar Xp Home Edition ile geldiler.Bende simdi vistaya gecis yapmak istiyorum.Vistayi bulduk ama suruculerini bulamadik ya.mutlaka benim gibi driverlerlerini netten indirenler olmustur.Linkleri yazarlarsa memnun oluruz.
NOT : Toshiba A100-912
Toshibanin kendi sitesinde bir den fazla driverlerini bulamadigim icin boyle bir yolabasvurdum.Ekran, ses vs cikiyor ama gerisi yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.