Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
474
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NAS’a Uzaktan Erişim
V
2 yıl (2917 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar
Synology Nas aldım yeni uzaktan erişim yapmam gerekiyor ancak yeni farkettim ki cgn ip havuzundaymışız böyleyken port açmak mümkün olmuyormuş, ddns de kurmuştum. Sabit IP malesef saçma pahalı (100tl aylık) Daha ucuz bir yöntem var mıdır? Ya da IPv6 ya geçsek o şekilde bağlanabilir miyiz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valorank -- 29 Ağustos 2024; 8:50:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 yıl (966 mesaj)
Yüzbaşı

Merhaba,

Synology quickconnect hizmeti ile istediğin her yerden bağlanabilirsin. DNS ile uğraşmana gerek yok.

Kolay gelsin



P
2 yıl (3060 mesaj)
Binbaşı

Synology QuickConnect @OzanKarakulak 'ın da yazdığı üzere sizin ihtiyacınızı görür ancak bir açık kapı yaratmış olacaksınız cloud üzerinden. Bunu kafaya takmıyorsanız problem yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @OzanKarakulak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.