2022 model 17bin km deki benzinli shine bold aracımı satıp 22/23 model N-line benzinliye geçme gibi bir fikir var kafamda. Aracımın üzerine 100-150bin tl eklemem gerekecek bu değişim için. Mevcuttaki aracım shine bold olsa da, arabaların bulunamadığı dönem paket özellikleri değişik gelen araçlardan. Dolayısıyla, hafızalı ve masajlı koltuk, nappa deri, geri vitese geçince aşağıya dönen yan aynalar gibi bazı özellikler eksik. Shine bolddan geriye ne kaldı tartışılır.
Böyle bir değişimden memnun kalır mıyım? Yorumlarınızı rica ederim. 3 kişilik bir aileyiz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sizin araç biraz boşmuş yani shine bold pakete göre. Nline dolu bir araç ama yakıt ciddi farkeder, c5 kadar konforlu değil yalıtım aynı sayılır. şanzıman çift kavrama problem yaşayanlar var dikkat etmek lazım. Birde c5 in oturma pozisyonu suv gibi hissettiriyor ve daha ferah kişisel fikrim.
Aracımın üzerine 100-150bin tl eklemem gerekecek bu değişim için.
Mevcuttaki aracım shine bold olsa da, arabaların bulunamadığı dönem paket özellikleri değişik gelen araçlardan.
Dolayısıyla, hafızalı ve masajlı koltuk, nappa deri, geri vitese geçince aşağıya dönen yan aynalar gibi bazı özellikler eksik. Shine bolddan geriye ne kaldı tartışılır.
Böyle bir değişimden memnun kalır mıyım? Yorumlarınızı rica ederim. 3 kişilik bir aileyiz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.