Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Başakşehir İlçesi Hakkında Bilgi
E
geçen yıl (11478 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar tayin nedeniyle İstanbul’a taşınacağız. Başakşehir’de oturacağız. Ziya Gökalp mahallesinde bulduğum evler var. Bölge olarak nasıldır? Sanayiye yakın olduğu için olumsuz yorumlar da var olumlu yorumlar da var. 5,5 yaşında bir çocul var. Çocuk büyütmek anlamında olumsuz bir durum var mı mahalle ile ilgili?
Orası olmazsa Başakşehir’in hangi bölgesini önerirsiniz?
Bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
Teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl (14335 mesaj)
Yarbay

hocam bakabiliyorsanız etaplardan bakın..



M
geçen yıl (805 mesaj)
Yüzbaşı

Tayininizin olduğu yere yakın ve koşullarınıza uyuyorsa Bahçeşehir'i önerebilirim.



G
geçen yıl (36069 mesaj)
Yarbay

tam olarak istanbulda yaşamayacaksınız öncelikle ama nispeten gelişmiş bir yerde olacaksınız, bacadan duman attıran yerler var sanayiye çok yakın olmamanız iyi olur, mahalle bazlı değil ekonomik duruma göre öneriler değişecektir burası kozmopolit değişik saçma bir yer



S
geçen yıl (5778 mesaj)
Yarbay

En önemli özelliği depreme karşı daha az riskli olması. Sitelerde oturursanız sorun olmaz. Ama tabii İstanbul'a çok uzak.



G
geçen yıl (750 mesaj)
Çavuş

19 ve 23 bölge arasında öneririm. Kayabaşı mahallesi diye geçiyor diye hatırlıyorum. Nüfus sayısı azdır. Kafa dinlersiniz güvenli bir ortamda aynı zamanda millet bahçesine yakın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.