Packard Bell TK85 pew91 1.nesil i5 işlemcili, New71 LA-5893p anakartlı notebook uzun uğraşlar sonucu tetikleniyor. Bu model Acer Aspire 5742g ile birebir model. Power düğmesine basınca çalışmıyor. Power Flex kablosu ile yuvasına defalarca değdirince çalışıyor. En az 20 deneme yapınca çalışıyor sistem. ASUS X54C notebookda Power Flex kablosunu değdirir değdirmez çalışıyor. Tornavida ile de tetikleniyor. Power jack, Power tetik butonu olabilir sorun diye yenilerini aldım ama değişen bir durum olmadı. Çalışınca gayet güzel, bir sıkıntı yok. Burning test de CPU 180 error verince testi kestim. GPU 45 error verdi. Sizce sorun ne olabilir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu modelde genelde oluşan start almama veya hiç görüntü gelmeme hatası bu serinin kronik arızası olan Güney çip arızası probleminden yada voltaj besleme arızasında kaynaklanıyormuş.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.