Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
774
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anker Q35 mi Sennheiser accentum mu Beats studio pro mu?
X
2 yıl (964 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhabalar. Bu 3 model arasında kaldım. q35 ile accentum arasında neredeyse 5 bin TL fark var ve ses kalitesi anlamında bu farka değer mi? Beats studio pro da accentumdan 2 bin TL daha pahalı. Önceliğim ses kalitesi. Bu 3 modelden hangisini önerirsiniz ve kendi aralarındaki fiyat farkına değer mi? Bütçem en fazla 8-10 bin arası. Bütçemi biraz daha zorlayıp Sony wh1000 xm4 ve xm5 modellerini araştırdım ama onlarında ses kalitesinin ankerden daha iyi olmadığını asıl olayının gürültü engelleyici olduğunu öğrenince onlardan da vazgeçtim. Kulaküstü ve kablosuz modellerden ses kalitesi iyi başka model varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
2 yıl (3367 mesaj)
Binbaşı

beatsın ses çıkışı çok fazla , test ettiğimde son seste 10 saniye bile dayanamadım. Desibeli çok çok yüksek. Genelde tiz ağırlıklı bir kulaklık yapmışlar.

Q35 ise aşırı basslı bir kulaklık basstan dolayı 1 dk sonra kafanız şişiyor. Basslar Mid ve tizleri örtüyor. şarkıdaki Detaylar yeterince iyi değil.



Uygun fiyata yeni seri Q20i öneririm. Ses çok doğal ve dengeli çalıyor.

Ama bluetooth aktarım olarak SBC modunu öneriririm. AAC yeterince detaylı çalmıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
2 yıl (964 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim cevabınız için. Araştırayım dediğiniz kulaklığı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aliveli90
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.