Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
709
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ekrem İmamoğlu'na Hakaret
7
2 yıl (1185 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Sen,TOKİ Başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı...Kibir abidesi cüce,kıt beyinli,Trabzon'un yüz karası müptezel!

Ekrem İmamoğlu için jet hızıyla dava açan Bağımsız Yargı bakalım şimdi ne yapacak? Sokak ağzı jargonuyla mahalle kabadayısı gibi davrananların bu tür mevkilerde ne işi var acaba?

https://twitter.com/oktay_saral/status/1740468917414642162

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
2 yıl (4376 mesaj)
Binbaşı

Adam Cumurbaşkanı aday olamasın diye türlü dalavereler döndü, kılıçdarın rahat aday olabilmesi için yol açıldı birileri tarafından. Hakaret olmasa yan baktın davası açılırdı. Hakarettin hiç biri doğru değildir ama konudaki vatandaşaın söylediği gibi Ekremin hakareti (dava ne oldu hakaret kabul edildimi onu bilmiyorum) bir çok siyasinin günlük konuşmasındaki hakaretin tırnağı olamazdı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 29 Aralık 2023; 6:10:19 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.