Beyler yeni sistem topladım kasanın arka kısmı biraz dar. Güzel kablolama yaptım ama yine de tam sığmadı.
Hafif bir eğim kalıyor kasada kapağı kapattığımda. Sorun yaratır mı sizce kapağı çıkartıp mi kullanayım yoksa böyle kalsın mı? < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
eskiden çok olurdu bu durum arka kapaklar hep bombeli kapanırdı kablolar sığmayınca. kısa devre yapacak bir şey var mı arkada kapağa değen çıplak kablo ucu falan yani olmaması lazım yoksa zaten açamazdın sistemi. güç kaynakları modüler olup kasalar da değişince şimdi pek olmuyor bu durum ama bu şekilde kalmasının mahsuru olmaz.
Hafif bir eğim kalıyor kasada kapağı kapattığımda. Sorun yaratır mı sizce kapağı çıkartıp mi kullanayım yoksa böyle kalsın mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >