Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1042
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ELEKTRİKLİ ARAÇ TAVSİYE..!!
C
3 yıl (1061 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Senelik 60.000 km uzun yol yapan birisiyim. Malum yakıt fiyatlarından dolayı elektrikli araçları araştırmaya başladım. Bir çok markanın artık elektirikli modeli var fakat bana f/p aracı lazım. Menzile nazaran en hızlı şarj olanı, alım maliyeti en iyi olanını sizlerin de tavsiyesiyle bulabileceğimi düşünüyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
3 yıl (20778 mesaj)
Yarbay

Senelik 60 km çok yüksek bir rakam hocam . Hele hele uzun yol yapan biriyseniz vaktinizin çoğunu şarj istasyonlarında geçirmeye hazır olun . Daha da kötüsü elektrikli aracı bu kadar yoğun kullanırsanız bir kaç yıla batarya degişimi gerektirecektir. Bir araba parası da bataryaya ödersiniz. Bence siz LPG'yi bir dusunun .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl (1061 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Lpg fazla fazla düşündüm hatta bir önceki aracım da lpgliydi. Elektriğin artısı tüketim olarak çok fazla. Seyehatlerimi şarj istasyonlarına ve menziline göre ayarlayabilirim. Benim sorunum en optimum elektrikli aracı bulmak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl (20778 mesaj)
Yarbay

Senin ilacın Renault Zoe . Fiyatı da uygundur , menzili de iyidir .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cileli_sofor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.