Öncelikle herkese merhabalar, 2016 yılında üniversiteyi kazandım ve 2018 yılında merkezi yerleştirme (ek-1) puanımla başka bir bölüme geçiş yaptım. Geçiş yaptığım bölümden 2022 Haziran ayında da mezun oldum. Bu üniversitelerle alakalı çıkan aftan vs. yararlanarak ilk kazandığım bölüme dönme ihtimalim var mıdır acaba bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
siz mezun olmuşsunuz artık . okulunuz la ilişkiniz bitmiş e devlette mezun belgeniz görünüyordur. çoktan. mezun olmadan 1 dersiniz kalmış olsaydı eski okulunuza geri dönebilirdiniz merkezi ek 1 ile. ancak mezunsunuz.
Şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >