Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
436
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oto Galeriler Arac Sigortasi
T
3 yıl (18 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Oto Galerilerin alim satim yaptiklari her aracin, sigortalama surecleri nasil ilerliyor.

Gecici sigortami yapiyorlar yoksa sigorta yapip satis yaptiklari zaman, sigorta iptalini yaparak kalan parayi sigortadan gerimi aliyorlar?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
3 yıl (24836 mesaj)
Yarbay

Sigorta yapılır satıştan iptal edilir, kullanılmayan taraf iade alınır..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl (18 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Ticari olarak bi boyutu yok ozaman, siradan satici ne ise oto galerileride ayni sekilde sigorta yapilarak, arac sirket uzerine oldugu icinde, gider olarak gozukuyor. Muhtamelen.



E
3 yıl (2593 mesaj)
Binbaşı

Alım satım işlemi için sigorta zorunluluğu yok. Noter sigortaya bakmaz. Bu nedenle galerilerin çoğu sigorta yapmaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.