Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1544
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eski Telefonlardan Nasıl Kurtulabilirim?
R
3 yıl (6865 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese selamlar,

Evde 10’dan fazla eski telefon var. Bunların arasında ilk nesil android akıllı telefonlar, tuşlu nokialar, samsung e250, iPhone 5s vs. de var. Pek çoğu kullanılamaz halde ve bataryası da yok. Bunları ne yapabilirim, nasıl imha edebilirim.
bataryalarını pil geri dönüşümüne attıktan sonra çöpe atayım desem bazılarında gömülü batarya var onları ne yapacağım?
Aslında asıl kaygım bu telefonların hepsi alınırken kendi adımıza faturalı alınmış TR cihazları ve haliyle imei numaraları kayıtlara benim adıma geçmiştir. Ben bunu rastgele çöpe atsam ya da bir telefoncuya versem, imeileri kopyalanırsa başıma iş açılır diye çekiniyorum.
bunlardan kurtulmanın, elden çıkarmanın bir yolu var mıdır? Evde boşuna yer kaplıyor çünkü.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 15 Ocak 2023; 13:7:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
3 yıl (576 mesaj)
Yüzbaşı

  • E-atıklarınızı ve atık pillerinizi, Teknosa Mağazaları’nda bulunan E-Atık Üniteleri’ne atabilir ya da Mağaza Yöneticisine teslim edebilirsiniz.





H
3 yıl (1609 mesaj)
Binbaşı

bende de vardı çöp gibi duruyor evde



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl (3968 mesaj)
Yüzbaşı

Yakcaksınız ,başka türü zor.Ateşin yok edemiycegi bisi yok.
Yeni nesil en garanti imha yolunu bilmiyo galiba.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.