Öncelikle merhaba herkese. Ben 11. sınıfa yeni geçtim. Hemen konuya girecek olursam, sayısal dersleri hiç yapamıyorum. Ne kadar çabalarsam çabalayayım, ne kadar çalışırsam çalışayım yapamıyorum. Öyle son gün çalışma olayları da yok bende. Düzenli olarak çalışıyorum ama asla yapamıyorum sayısalı, başaramıyorum. Neler yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şimdi sana şunu diyeyim ünide biz lisedeki konuları nasıl yapamıyormuşuz diyorsun. Aslında önünde cam fanus var kendini sınırlıyorsun. Öte yandan hiç sayısal olayın yoksa. Sana tavsiyem sözel bir bölüm seçip. Kendini en iyi şekilde kpssye hazırlaman olacaktır. sanat tarihi falan gibi alanlarda nerdeyse hiç rakibin yok. sıkı çalışan iyi ortalama yapan adam işe girer.
Veya şöyle yapcaksın diploma şart ama hiçsir şeyin göstergesi değil. Uyduruk bir ünide işletme falan oku. Dil öğren bir değil en eaz iki tane. Excelde falan ustalaş. Başka özellikler kazan hemen git staj yap.
İyi üni şart değil diyim sana. Hatta iyi üni okuycam diyip sene kaybeden çok kişi var.
Hocam matematiği temellendirmek için Rehber Matematik kanalını takip edebilirsin Kimya için kimya adası Geometri için Nurtaç hoca veya kenan kara ile geometri
Yapamıyorum diye bir şey yok. Yaparsın ama birileri bir kez çalışır yapar sen 10 kez çalışır yaparsın. Youtube'da bir sürü hoca var. Seç, beğen, birinden anlamıyorsan diğerini aç.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >