Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
637
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Hocamla vs attım
N
4 yıl (31 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Dün sabahın 8inde ders başladı gece uyuya kalmışım ödev mödev yapmamışım tabi bende ne gezer. Ders matematikti hoca girdi dedi ödev nerede. O sinirle yüzüne tükürdüm hoca bana yumruk attı omg. Ağzım yüzüm kan içinde derken beni aşağıladı sınıftakiler ben trans moda geçip "Seni öldürmeden bu sınıftan ayrılmam ulan veledi zina" dedim ve kavgamız başladı. O vuruyo ben vuruyo derken öğretmen sırasına ittim bunu ordan da bir tekme savurdum arkadaki cam patladı ikimiz de kanlar içinde kaldık ve sağ gözümü kaybettim. Sağ gözümün de siniriyle hocamı tek elimle havaya kaldırıp akıllı tahtanın kutusuna soktum. Sonra akıllı tahtanın büyük kapağını kapatarak boynunu kıstırıp onu boğmaya başladım. Akıllı tahtanın mekanizması bozuktu zaten artık kimse açamazdı. Sonra arkadaşlarım bana saldırmaya başladım. Ben de erkeklik yaparak okuldan eve bir depar attım sonra telefonumu alıp bir suriyeli sokağına girdim. Napçam arkadaşlar yardım edin sağ gözüm görmüyor çok acıyor .

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
4 yıl (1193 mesaj)
Teğmen

Eline sağlık kardeşim.. Ben de ingilizce hocamla kavga eymiştim ama tek farkları benim hocamın hamile bir kadın olmasıydı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
4 yıl (16305 mesaj)
Onbaşı

Haykırdım



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

N
4 yıl (31 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Hamile olmasa şaşardım hocam



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lil suffer
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.