Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
396
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adını Hatırlamadığım Bir Şarkı.
A
4 yıl (788 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar öncelikle.Öncelikle içinde Ameno , warrior(bu 2 yeri yanlış hatırlıyor olabilirim böyle söylüyor gibi gelmişti bana hatırladıgım kadarıyla.) ve bu 2 kelimeden sonra lucifer kelimesi kesin geliyordu.Şimdi müziğini çok iyi hatırladığım için o ritimde başka bir müzik olan Lotr'dan alıntı yapacağım.Müzik tam onla aynı gibi olmasada kesinlikle o tonu çağrıştırıyordu.Duyanlar kesin vardır umarım adını hatırlarsınız.Alttaki videonun 2,02 sinden başlayıp 2,05 e kadar olan kısmı o 3 kelşimenin geçtiği müzik tonuyla 1e1 bir aynı gibi diye hatırlıyorum.Ama devamıda anımsattıgı ıcın kısacası 2,01 den sonrası diyebilirim aradığım şarkının bu müzik gibi ama rock vari bir şarkıydı.Yani çok karışık anlattım , önceden dinlemiş biri varşa kesin hatırlar.Şimdiden teşekkürler.


https://www.youtube.com/watch?v=4-hG-ACbuFY

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.