Telefonda kasma donma olmaması dışında beklentim yok, kamera, oyun önemli değil, Huawei Nova 8i var, birçok uygulamada sıkıntı var, google muhabbetinden dolayı, xiaomi yanda Samsung düşünüyorum, eskiden s4, s5 zamanları çok donardı Samsung..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bana birisi fiyat aralığını verdiğinde kusura bakılmasın en yüksek fiyata bakıyorum. 8-9 bin denilmiş. O zaman 9 bine kadar olan modellere bakarım.
Not: Modelleri araştırırken Epey.com'u kullandım. Sadece fiyat/performans olarak en iyisini seçtim. Telefonların kronik sorunlarını incelemedim. Sonuç sadece teknik özellik ve fiyata göredir.
İsteğine göre alacağın modeller
1 - Samsung Galaxy A52
2 - Samsung Galaxy A33 5G
Ortak Artıları: + Super AMOLED ekran ve 90 Hz yenileme + 25 W Hızlı Şarj + IPX7, suya düşmeye etkili, telefonu en çok etkileyen nem hasarı iken önemli... + Optik Görüntü Sabitleyici OIS var.
A33 5G Artıları: + 5G, gelecek için yatırım olarak düşünüyorsan + Pil 500 mAh daha fazla, bir nebze daha iyi + CPU mimarisi 5 nm. Daha az enerji ve daha az ısınma sorunu.
A52 Artıları: + Ön kamera çentiği daha tercih edilebilir + Ram 2GB daha fazla + SAR değerleri daha sağlıklı + Kamera teknik özellikleri daha iyi, ama daha iyisi karşılaştırma videoları izlemek, bulamadım bi yerde, mağazalarda deneyebilirsin + 3,5 mm kulaklık çıkışı ve Radyo desteği..
Seçim senin, eğer 5G için gelecek yatırımın varsa A33 seçmek mecburiyetindesin. Ama onun dışında A52'nin de artıları ortada.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >