Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ağ bağlantı sorunu yardımcı olur musunuz?
J
3 yıl (340 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

masaüstü apple bilgisayarım artık güncelleme almadığından neredeyse çalışmama noktasına gelmişti. windows 10 yüklettim. eve getirip modeme bağlanmaya çalıştığımda modemi ağ listesinde gördü şifreyi girdim bağlanmadı üstelik ağ modemim listeden kayboldu. sonra telefonumun kişisel erişim noktasını açtım şifreyi girdim ona da bağlanamadığı gibi o da bağlanabilecek ağlar listesinde görünmez oldu. Bu arada apple olmayan başka bir bilgisayarımdan hem modemi hemde telefonumun kişisel erişim noktasını görebilmekteyim, sorun windows yüklettiğim apple'da. Bilgisayarcıda dururken internete bağlanmış youtubeden video izlemekteydi. sorun yok gibi görünüyordu.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
3 yıl (3786 mesaj)
Yarbay

Merhaba,

Yaşadığın sorun driver ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Windows + X yap, Aygıt Yöneticisi / Device Manager'a gel. Orada Ağ Adaptörleri / Network Adapters var, Broadcom ile ilgili driver'ı uninstall et. Kendisi yine gelecek.

Donanim kimliği / Hardware ID paylaşırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Aygıt yöneticisinden paylaşabilirsin. Veya Windows + R yap, cmd yaz, açılan siyah pencerede aşağıdakini çalıştır. Bu komuttan sonra panoya bilgiler kopyalanmış olacak, foruma cevap kısmına yapıştır:

wmic path Win32_PnPEntity where "Caption like '%Network%'" | clip



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.