Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
371
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kuzenim dün araba kazası geçirdi ve entube edildi, hiç umut yok mu :(
S
4 yıl (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

17 yaşında kuzenim dün araba çarptı. Hastaneye giderken entube etmişler. Daha sonra bulunduğu ilçeden merkez hastaneye sevk ettiler. Dun 21.30 civarı oldu kaza. Anne babası doktor babası gece umutluymus ama sürekli ağlıyorlar. Doktorlar Allah'tan ümit kesilmez şeklinde konuşuyor, yani her şeye hazırlıklı olun diyorlar. Beynindeki hasarın ne kadar olduğunu bilemedikleri için ameliyata alamıyorlar. Çocuk acil serviste yatiyor. Beyin ölümü gerçekleşmedi zaten o saatten sonra hasta ölüdür de şu anda cihaza bağlı. Bütün değerleri düşük. Bu durumdan dönen hasta olur mu? Hiç umut yok mu gerçekten? Genç olmasi bir avantaj mı :( lütfen bilenler, tecrübesi olanlar yazsın, dönmesi imkansız diyen varsa o da yazsın. Bu belirsizlik çok zor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl (1081 mesaj)
Er

Çok geçmiş olsun hocam umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
4 yıl (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Umarım, çok sağ olun. Gerçekten çok mutsuzum. Benimle yaşıt bir de çocukluğumuz beraber geçti. Çok çok acı. :(



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 yıl (212 mesaj)
Teğmen

Çıkmadık candan ümit kesilmez demişler hocam. Allah'ın izniyle inşallah iyileşir. Allah şifa versin umarım her şey güzel olur hayırlı haberler alırsınız.



E
4 yıl (5019 mesaj)
Yarbay

allahtan ümit kesilmez,dua edelim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Dua edenlere çok teşekkür ederim, bugün kaybettik kuzenimi. Sağ olun yine de ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.