Cümleten hayırlı forumlar, 22 yaşıma girdim şu zamana kadar arabalara hiç ilgi duymadım o yüzden hiçbir fikrim yok hangi araba iyidir ikinci el araba alırken neye dikkat edilir vs. ben de her insanın yapacağı gibi sokağa bakmaya başladım ehliyeti aldığımdan beri. Sokakta en çok Peugeot 206, 207, 208 falan gördüm o yüzden dedim herhalde güvenilir bi araba, aradığım şey aman aman bişey değil, başımı ağrıtmasın, 150 falan yapsın maks hız biraz güvenli olsun ve çok yakmasın istiyorum. Peugeot 200 serisinden bi şey çekeyim mi sizce altıma ? Şuan bütçem 150k, yok kesin alınmaz diyorsanız onun yerine ne alınır dersiniz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.