Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
360
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ace Combat 7 Skies Unknown'un Yeni Çıkan Top Gun Maverick DLC'sinin Fiyatı Dudak Uçuklatıcı
O
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

O
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Forumun huzurunda affınıza sığınayım da 2-3 uçaktan oluşan DLC'ye neredeyse konsol mağazasından standart olarak satılan bir oyunun indirimli hâline denk bir fiyat etiketi yapıştırmak hangi hayvanlığın boyutu olabilir acaba? Bu ne?! Üstelik oyunun kendisiyle paket hâlinde bile satışa çıkarılmış ve hâlihazırda oyunu satın alanlar buna erişemeyecek. Sanırım Sonic Origins'in ardından bu kadar saçma sapan bir satış kararına daha önce rastlamadım.



G
2 yıl
Yarbay

Oyunun yapısını bilemiyorum ama bugün bir Flight Simulator X için tek bir uçağın, Train Simulator için tek bir lokomotifin 40-50 lira ettiği bir ortamda 4 tane uçağın olduğu bir DLC 180 lira olabilir.
10 dolar aslında o kadar da pahalı değil.

Ha şu var; ben DLC muhabbetine başından beri gıcığım. Eskiden bir oyun olurdu, çok beğenilirse Expansion Pack'i çıkardı. Bugün oyunda zatenden olması gerekecek içeriklerin DLC adıyla satılması paragözlükten başka bir şey değil.
Nerede eski Underground 2 bonkörlüğü nerede günümüz NFS'lerinin 2 arabayı DLC olarak vermesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay

FS bir simulasyon Ace Combat ise Arcade bir oyun bu yüzden 180₺ fazla baya



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @goodorevil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.