Selam arkadaşlar. Ender 3 v2 kullanıyorum. Yeni teflon boru ve pnömatik aldım. Model yazdırmaya başladığımda filament girişindeki pnömatikten boruyu atıyor. Atıncada filament akıtmıyor doğal olarak, model basamıyorum. Sorun tam olarak nedir ? Nasıl düzeltebilirim. En sonunda boruyu pnömatiğe yapıştırıcam :D.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Pnömatik bozulmuş olabilir ucuz bir şey zaten yenisini alıp değiştir. Bir de bazılarında Pnömatiği kitlemek gerekiyor resimdeki mavi klipsi takıyorsun.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.