Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
683
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uzak Masa Üstü Bilgileri Saklama
Y
4 yıl (352 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,
Şirket içerisinde kullandığımız birden çok sanal sunucu var. Ve ihtiyaçlara göre anlık olarak sunucuların herhangi birini kullanmamız gerekebiliyor. Mac de tüm bu sunucuların ip/şifre bilgileri pc de kayıtlı duruyor, geçiş yapabiliyoruz. Ancak windows da her seferinde diğer sunucunun ip/şifre bilgilerini girmemiz gerekiyor. Tüm bu sunucuların giriş bilgilerini kayıtlı tutmanın bir yolu yok mudur acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
4 yıl (113 mesaj)
Çavuş

Merhaba;

Mac için Remote Desktop Manager kullanıyorum, windows desteği de var diye hatırlıyorum. Bir göz atmanızda fayda var,

İyi forumlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.