İptal başvurusundan sonra abonelik iptal işleminin 7 iş günü içinde sonuçlanacağı belirtiliyor. Bu arada fatura işlemeye devam ediyor. Sonuçta aynı gün iptal işlemi yapılsa bu defa da cayma bedeli 3-5 gün erkene çekileceği için o yüksek çıkacak. Nasıl bir düzen kurulmuş böyle? Her şey aboneye yükleniyor. Güya bir yıldan uzun taahhütler geçerli değilmiş. Dava açacaksın, uğraşacaksın, yıpranacaksın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Öyle ise problem yok ama öyle olmayabilir. Zira sağlayıcı aboneliğinizi iptal etmediği için siz kullanmaya devam edersiniz. Faturalandırma da olmadığı için bir usulsüz kullanım oluşur. Karşılıksız yararlanma gibi birşeydi galiba adı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >