Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1938
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hesabımı doğrulayamıyorum
R
5 yıl (3925 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, laptoplarımdan ve mobil sürümden hesabıma giriş yapmak istediğimde görseldeki gibi bir uyarı ile karşılaşıyorum. Mail adresimi giriyorum ama doğrulama kodu gelmiyor. Cep numaram değiştiği için yeni numaramı giriyorum onada doğrulama sms’i gelmiyor. En son ios uygulaması aklıma geldi ve onunla giriş yaparak bu konuyu açabildim, diğer cihazlarımın web/mobil sürümleri ile hesabıma ulaşamıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.


@jeolog.
@gun
@Powerstorm



< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 14 Ağustos 2021; 16:8:27 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.