Modemi ilk olarak türktelekomdan (eski servis sağlayıcım dan almıştım) sonra türknet e geçtim ilk başta herşey aynıydı 1-2 hafta önce yazılım downgrade edildi (2019 v den 2017 v) Bu yazılımın avantajı olduğu gibi dezavantajı da var. Modem de bulunan yazılımı çıkarıp değiştirip tekrar içine nasıl atabilirim. (Geçen konfigrasyonu incelerken 2 linke denk geldim birinde tahminimce modemin verileri (yazılım yükleme merkezi) bulunuyor diğeri ise ayarların çekildiği server. Bu konuda bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >