Hummel tişört konusunda iyi fakat ayakkabı konusunda o kadar da iyi değil bu fiyata hummel yerine decatlondan kalenji alırım kalite olarak buna x3 diyebiliriz.
Kalenji dedigin ekiden mi ? Sayet onu dyorsan ayaginda tulbentle geziyomus hissi verdigi gbi cokda kalitesiz ha ust modellerse kastettigin bilemem denemedim cunku.Benim kullandigim su meshur pirelli taban dedikleri ekiden modeli gri olan.Cok meshurdu bi ara dh de baya konusu acildi o sralar 55 tl filandi.1 sene sonunda zaten ince olan kumas kismi hemen acildi o ayakkabidan aldimmi 3.4 tane alacanki anca kurtarsin.Birde kosu dyor.ben yuruyus icin almama ragmen dedigim gbi cok cok basit yapmislar Tavsiye etmem omru cok az.
2 ayakkabim var.İnan fazlasina gerek yok bri hummel digeri salomon XA Pro 3D onuda 2017 den beri gyiyorum ama nadir.Salomon pahalidir ama cok sevdigim bi marka cok saglam cikdi.İlk defa aldim tavsiye ile ondanda memmunum.
Fiyatı 123 TL
Tüm bedenleri mevcut
https://www.trendyol.com/HUMMEL/Deuo-Court-Heritage-Mono-Unisex-Ayakkabi-p-50791921?boutiqueId=573966&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=250000&adjust_campaign=product_free&link_contentid=50791921&link_userID=11967515&utm_campaign=50791921&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=11967515
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >