birini senede 2-3 de kullanıma bağlı olarak çözdürmek zorunda kalırsınız, diğeriyle uğraşmazsınız no frost'un içinden çıkardığınız dondurmayı dışarıda mado'da tatlıcı da önünüze gelen dondurmalar gibi hemen tüketebilirsiniz, statik karlı dondurucudan çıkan dondurma taş gibidir kesmeniz zordur kesseniz bile hemen servis edip tüketemezsiniz, o yüzden kesinlikle no-frost
birini senede 2-3 de kullanıma bağlı olarak çözdürmek zorunda kalırsınız, diğeriyle uğraşmazsınız no frost'un içinden çıkardığınız dondurmayı dışarıda mado'da tatlıcı da önünüze gelen dondurmalar gibi hemen tüketebilirsiniz, statik karlı dondurucudan çıkan dondurma taş gibidir kesmeniz zordur kesseniz bile hemen servis edip tüketemezsiniz, o yüzden kesinlikle no-frost
Dikey Derin Dondurucu alacağım. Derin dondurucu da No Frost mu yoksa Karlı Model Mi tercih edeyim? Sebebini açıklarsanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.