Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
404
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Panjur ve kapı sesinden rahatsız olmak normal mi sizce?
L
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Benim bir komşu var alt katta. Sürgülü panjur sesinden rahatsız oluyormuş. Neymiş gece panjur indirmeyecekmişiz. Kapı sesinden rahatsız oluyormuş. Bebek bu seslerden uyuyamıyormuş. Sizce normal mi panjur sesinden kapı sesinden rahatsız olmak? Bana abartıyor gibi geliyor da.Hiç rahatsız olan var mı bu seslerden?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yüzbaşı

Komşunuz herhangi bir panjur sesinden rahatsız olmuyor. Oturduğunuz binadaki panjur sesinden rahatsız oluyor. Menteşeleri yağlamayı deneyebilirsiniz.



L
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Ben mi kendi menteşemi yağlayacağım? Bu Menteşe olayı ne onu da tam anlamadım ama?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Teğmen

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EZİKMAN -- 21 Nisan 2024; 11:30:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.