Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fazla çalışmanın sırrı
C
5 yıl (452 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Günlük kendim 6-7 saat çalışıyorum dershanede 2 saat oluyor 8-9 saat ders başında geçiyor ama son aylarda ders çalışma saatimden dolayı istediklerimi yapamıyorum fazla ders çalışanlar ne yapıyor ,günlük rutini neler ,kendilerini nasıl motive ediyorlar?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl (452 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl (608 mesaj)
Onbaşı

calisirken gorsellige daha az onem ver



A
5 yıl (432 mesaj)
Çavuş

kesinlikle çaresizlikten başka bir şey değil. elinde başka bir seçenek olunca veya istediğin şeye yeterli derecede bağlı olmayınca çalışamama sorunu ortaya çıkıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl (608 mesaj)
Onbaşı

katılıyorum. işin ciddiyetini yeterince anlayamayınca, b planı olunca falan yüksek saatlere çıkamazsın.




Bu mesajda bahsedilenler: @altankorayb
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.