Ben kreatin kulanıyorum yeni başladım ishal oldum bunun sebebi kreatinmi acaba? yanlışmı kulanıyorum yoksa yemekten sora günde 5-10 gram alıyorum ? bu konuyla ilgli bana yardım edecek birisi varmı şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ağırlığımca kreatin içmişimdir. Hiç ishal olmadım. Ama alerjin olabilir miden hassas olabilir vsvs. Olabilir yani. Ayrıca 5 ile 10 gram arasında 5 gram var. Kreatini doğru ve düzenli kullanmazsanız sadece para harcamış olursunuz bilginize.
Yaklaşık 6 ay kullandım, etkisini de gördüm yan etkisini de, yan etki olarak aşırı şekilde böbreklerim acıyordu su az içtiğim de, ishal hiç yapmadı. Bence yediğiniz sebzeleri gözden geçirin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.