Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Araştırma sunum teknikleri için konu önerisi
T
5 yıl (16 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Kolay gelsin. Bilgisayar mühendisliği bölümündeyim ve araştırma sunum teknikleri adında dersim var ve hoca sunum yaptıracak konu seçmemizi istedi ve konuyu onaylaması gerekli ama her konuyu beğenmiyor. Örnek vereyim mesela Tesla'nın otonom araçlarındaki güvenlik sistemi. Bu konu hakkında "o konu cok uzun, kısa ve anlaşılır konu istiyorum" dedi. Kabul ettiği konu örneği "GPT3 yapay zekası" lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.