Merhabalar b7 2011 trendline passat sahibiyim. Halojen kısa ve uzun farlarımı led yapmak istiyorum. H7 kullanmam gerekiyor. Arka kapakların kapanması için de mini boy olarak almam gerekiyormuş sanırım. Almışken kaliteli almak istiyorum. Tavsiyeniz nedir hangi marka model almalıyım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bende bunları 2012 model caddy trendline aracıma almayı düşünüyorum ama burda yorumları okuyunca iyice kafam karıştı. Optimum daha iyi diyen var sonra philips ultinion tavsiye eden var. Ne yapacağımı bilemedim. Sen ne dersin?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.