Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
1
Cevap
440
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekranda çizgi sorunu
M
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

4 5 ay önce LS24F350FHMXUF model pls ekran monitör aldım. Çeşitli sebeplerden dolayı 1 ay kadar anca kullandım. 2-3 gün önce ekranın ordasında bi çizgi fark ettim Pc den mi diye düşünüp uydu alıcı bağladım aynı çizgi ondada vardı. Vga girişten denedim ondada var. Sanırım panelde bi sıkıntı var. Her renkte belli olmuyor açık renkler de (gri, krem vb.) belli oluyor. Sanırım 1-2 piksellik bi şerit en üstten alta kadar uzanıyor.
Videoda çekmiştim fakan videoda çok belli olmuyor. Resimdede çok belli olmuyor gözle bakınca daha belirgin

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetEmin95 -- 26 Aralık 2020; 7:14:38 >

M
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sorunum çözüldü. Başına bu sorun gelen arkadaşlar için ufak bilgilendirme yapayım.

Samsung servisini aradım arıza randevusu aldım.
Ertesi gün servisten arkadaş geldi, panel arızalı deyip panel sipariş ettiğini ve ertesi gün geleceğini yoğunluk olmazsa gelip takacağını söyledi.(monitörü götürmedi ve kullanmaya devam ettim)
Araya yılbaşı felan girdi ve 2 gün sonra gelip paneli taktı (bu arada panel bayağı telefonlarınki gibi plastik çerçevesiyle birlikte).

Şuan bi sorun görünmüyor.

Bu şekilde cihazı arızalanan arkadaşlar servise götürmesinler, servisi arasınlar. Servis sadece android cihazlara bakıyor ve sürecin nasıl işlediğinide bilmeyip yanlış yönlendiriyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.