Merhabalar fujiyama dogalgaz sobasi aldım ama koku yapıyor gaz kokusu geliyor. Bir dogalgaz sobasinda bakim yapan yetkili çağırdım tüm bakımlarını yaptım dedi ben bunu LPG ye cevittim onunla kullanıyorum gaz detandoru ile baktı kaçak yok dedi şuan ama yaptığımda içeride bir gaz kokusu var gelen musterilerimde içerde gaz kokusu var diyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >