Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1165
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3.5 mm girişe bluetooth kulaklık mikrofonu ile bağlanmak
E
6 yıl (62 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,

Okuldaki akıllı tahtanın 3.5 mm kulaklık girişi var, mikrofonlu headset bir kulaklık ile kullanıyoruz. Kablosu kısa olduğundan tahtaya çok yakın oluyorum yarım saat sonra başım ağrıyor. Slaytları pc'den değiştirirken akıllı tahtaya uzak olmak istiyorum. Vacoom çizim tabletlerinden edindim, akıllı tahtayı o şekilde kontrol ediyorum.
Şimdi sorum şu: JBL 500BT Kulaklığımı kullanmak istiyorum. Tahtanın özelliği yok, 3.5mm çıkışı var. Araya nasıl bir aparat almalıyım ki Bluetooth kulaklığın mikrofonunu akıllı tahtada kullanabileyim? Arabalarda kullanılan 20-30 Liralık AUX-Bluetooth dönüştürücü aparatları işimi görür mü?

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.