Arkadaşlar netten mandriva2007 free dvd çektim ve kurulum sırasında sata2 hdd yi görmüyor bu sorunu nasıl aşabilirim. Vt8237A sata2 controller istiyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler önceki anakartımda da ide controller vardı ve bunu F6 tuşuna basıp flopy den driver göstererek halldeiyordum fakat linux taki uygulamayı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Vt8237A sata2 controller istiyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
önceki anakartımda da ide controller vardı ve bunu F6 tuşuna basıp flopy den driver göstererek halldeiyordum fakat linux taki uygulamayı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.