Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1358
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Huwaei HG531s modemiyle alakalı bağlantı sorunu.
F
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Öncelikle herkese merhaba. Ben Vodafone evde internet başvurusu yapmıştım. Eve modem kurulumu için geldiler ve kurulumu yaptılar fakat hala bağlantı sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aramama rağmen herhangi bir çözüm sağlanmadı. 192.168.1.1 sayfasından giriş yaptığımda tanımlama kısmında böyle bir sorun gösteriyor. Benim bunu kendim düzeltme şansım var mı yoksa yetkili birimlerin mi halletmesi gerekiyor?

https://i.hizliresim.com/rwQUpX.png

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 29 Ekim 2020; 19:0:4 >

F
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yardımcı olabilecek var mı?



F
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cidden bir kişi yok mu cevaplayacak



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.