Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
2013
Tıklama
2
Öne Çıkarma
MÜHENDİS ÖĞRENCİSİNE LAPTOP ÖNERİSİ
I
6 yıl (986 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhabalar. elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. notebook alma arefesindeyim ama hem fazla vakıf olmadığım bir konu olduğundan hem de daha önce pek pc tecrübem olmayınca size danışmak istedik

alacağım notebookda oyun neredeyse oynamam ( ayda yılda bi cs veya lol ) yapacağım işler tamamen üniversite/ders/proje çalışma odaklı olacak.


oyuncu bilgisayarlarını sevmediğimden normal boyutlarda bir bilgisayar almak istiyorum

solid , matlab , autocad , phyton , java vs vs kullanacağım klasik mühendislik programları haricinde anca dizi film izlerim.

aklımda asus vivobook x571 modeli vardı

MAX BÜTÇE 10.000

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.