Merhaba Ryzen 5 2200G işlemcili pc aldım sorunsuz çalışıyordu monitör yerine Samsung TV kullanıyoruz tv ye bağladığımda görüntü gelip hemen geri gidiyor tv tanımıyor. İntel işlemcili 2 ayrı bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor Ryzen işlemcilerde ya da anakartta bunun için ayrı bir ayar vs var mı? Görüntü ile alakalı iki ayarı değiştirdim şimdi normal monitörde de görüntü alamıyorum.
Monitör çözünürlüğü tv çözünürlüğü nedir? 1080p den 2k ya veya yenileme hızı farklı monitörlere geçişlerde problem çıkabiliyor. Biosu fabrika ayarı yapın. Eğer açılırsa Anakartın sitesinden vga sürücüsünü indirip kurun. Sistem geri yükleme yapabilirseniz yapın. Bilgisayarı güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapın.
Format atmayı deneyin. Tv bağlı iken. Format atınca boş bir yere sağ tık Görüntü ayarları var. Görüntüyü yinele , sadece 1 de göster, sadece 2 de göster, ekranı genişlet gibi seçenekler var. Siz büyük ihtimalle bu ayarları değiştirdiğiniz için uygulama tvye görüntü gönderip hemen kesiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 23 Ağustos 2020; 9:16:44 >
Sistemhttps://www.sinerji.gen.tr/sinerji-amd-ryzen-apu-hazir-sistem-p-35898
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.