Yaklaşık 10 gün önce bir vodafone abonesinin davetiyle onlineRed25 tarifesine numara taşıdım.Normalde 3 ay boyunca hem bana, hem ona 5gb hediye gelmesi gerekirken, hala hatlarımıza yüklenmedi.Müşteri Hizmetleri bugün yarın yüklenir diye oyalıyor.Acaba kampanya mı bitti.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşınızın gönderdiği link üzerinden mi başvurunuzu yaptınız? Gönderilen link üzerinden yaptıysanız sorun yok,kampanya devam ediyor.Müşteri hizmetleri yerine online işlemlerden şikayet bildirimi açın ilgilenirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 8 Ağustos 2020; 22:22:13 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >