Yemeksepeti üzerinden sipariş ettiğim 2 adet ürünün tekinden çıkan kemik. Kemiğin ne kemiği olduğu belli değil. Tavukta bu kadar kısa kemik mi var? Onu geçtim soldakiler sem sert taş gibi et bile değil et ürünü ama sem sert. Sağdaki de kemik. Canlı destek hattına yazdığımda gelen 2 üründen tekini yediğim için(kemik diğer dönerde çıktı) restoran kemikli ürünü alıp yenisi ile değiştirmeyeceğini söylemiş. Canlı destek de bu konuda üzgün olduğunu söylüyor.
1-Kemikli ürünü mağaza değiştirmiyor. 2-Yemeksepeti yapacağı bir şeyi olmadığını söyleyerek şikayet oluşturuyor. 3-Yorum yapabilmek için iade yaptırmadım.
Rezillik ağır rezillik ne eti yedim orası da muamma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --MK-- -- 22 Temmuz 2020; 23:42:48 >
< Resime gitmek için tıklayın >
Yemeksepeti üzerinden sipariş ettiğim 2 adet ürünün tekinden çıkan kemik. Kemiğin ne kemiği olduğu belli değil. Tavukta bu kadar kısa kemik mi var?
Onu geçtim soldakiler sem sert taş gibi et bile değil et ürünü ama sem sert. Sağdaki de kemik. Canlı destek hattına yazdığımda gelen 2 üründen tekini yediğim için(kemik diğer dönerde çıktı) restoran kemikli ürünü alıp yenisi ile değiştirmeyeceğini söylemiş. Canlı destek de bu konuda üzgün olduğunu söylüyor.
1-Kemikli ürünü mağaza değiştirmiyor.
2-Yemeksepeti yapacağı bir şeyi olmadığını söyleyerek şikayet oluşturuyor.
3-Yorum yapabilmek için iade yaptırmadım.
Rezillik ağır rezillik ne eti yedim orası da muamma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --MK-- -- 22 Temmuz 2020; 23:42:48 >