2008 model 1.3 swift 4x4 aracın kalorifer peteği delindi böyle pis bir koku yok sonra dedim internetten alayım parçayı sanayide yaptırırım petek yan sanayi 430 TL fiyat verdiler sonra bir kaç oto elektrikciye gittim komple göğüs söküleceği için 600-1000 lira arası işçilik istediler. Tabi en son aklıma servisi aramak geldi.
Servise göre uygun bir fiyat verdiler atladım arabaya sabah 9 dikildim servisin kapısına arabanın yağı değişti motul koyuldu ön balatalar filtreler değişti kale marka sıfır petek takıldı PO marka antifiriz yenilendi. Parça ve işçilik bedeli 1400 TL ödeme yaptım. Servisin ismini yazmıyorum reklam olmasın isteyen olursa adres ve ismini veririm
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tabi en son aklıma servisi aramak geldi.
Servise göre uygun bir fiyat verdiler atladım arabaya sabah 9 dikildim servisin kapısına arabanın yağı değişti motul koyuldu ön balatalar filtreler değişti kale marka sıfır petek takıldı PO marka antifiriz yenilendi. Parça ve işçilik bedeli 1400 TL ödeme yaptım.
Servisin ismini yazmıyorum reklam olmasın isteyen olursa adres ve ismini veririm
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >